Talkodag och val av yrke.

Idag har vi äntligen fixat klart pojo hundrastgård. Vi jobbade två dagar, 4h/dag på 3 pers. Stället såg riktigt förjävligt ut, man såg varken hundarna eller bajset men nu är alla buskar, snår och allt meterhögt ogräs borta. Synd så har jag inga före bilder, men här kommer bilder från hur det ser ut nu. Min kära man har också varit med och hjälpt, tack och lov för det! Skulle aldrig ha klarat det annars, med svårstartade maskiner osv.. :)
 
Där råkade han dessutom fastna på bild med trimmern i högsta hugg :) ♥
 
 
 Så här fint blev det när det var klart! :)
 
Och så har jag funderat på yrke, är ju utbildad kock men jag vill definitivt inte jobba i den branschen, eller efter att jag hade funderat något år kom jag fram till att det inte finns något jag vill jobba med, det finns ju husdjurslinjen som Axxell erbjuder, eller häst-linjen. Men nej, jag vill inte jobba med djur. Men för någon dag sedan tände det, jag vill jobba med hundar och endast hundar. Så nu har jag forskat lite och hittat en utbildning jag vill gå, det var redan nära att en äcklig person som jag verkligen avskyr, skulle ha kunnat hindra mej att följa min dröm men efter kontakt till skolan fick jag det ordnat så att jag inte behöver bo där, utan endast resa dit vid 5 tillfällen och övernatta där några nätter och sen göra en massa hemarbeten. Jag kan tacka min underbara man för att han gör detta möjligt för mej, skulle han inte vara villig att stanna hemma och ta hand om allting medan jag är borta så skulle det här förbli en dröm. 
 
Tyvärr så kostar ju utbildningen en del, men det måste ordnas på något sätt. Jag tänker inte släppa det här nu! Om det går som planerat så kommer jag att vara klar med min utbildning passligt då Ida har fyllt 1 år, är inte säker än om hon kommer att börja dagis riktigt då ännu eftersom med utbildningen jag har valt kommer jag att jobba mest kvällar och helger, vilket gör att jag och Micke ändå kommer att hamna pussla arbetsturer. Jag kommer att jobba ensam till att börja med och då kunna bestämma mina arbetstider själv. Får se vad som händer i framtiden, men jag har nu äntligen kommit på vad det är jag vill göra och nu kan inget stoppa mej längre :)
 
OMG så Asha har vuxit, har inte märkt det före jag tog dom här bilderna :)
 
 
 
Nu får det räcka för idag, tack och hej! :)