.

Jag har tydligen glömt bort att jag har en blogg, ni som troget har kikat in här varje dag och så har ni fått glo på samma gamla inlägg i FYRA dagar. Förlåt för det, men sådär egentligen så har det inte hänt så mycket..

Igår var jag på sökträning med Asha, första gången sen det tänkte sluta riktigt dåligt och det är snart en månad sedan. Dock gick träningen riktigt dåligt, riktigt kärringen mot strömmen. Det värsta var att hon visste precis vad jag ville att hon skulle göra. Visst gjorde hon en del av sin uppgift men precis som jag tänkte "shit vad bra det går" så bestämde hon sej för att göra något helt annat än sin uppgift till slut ;) men det var inte bara motgångar, två sök blev nästintill perfekta! 

Idag har vi haft fullt upp, dagen började med att träffa en träningskompis och hennes hund så att våra hundar kunde springa av sej en stund lösa i skogen. Åtminstone hade hon en trött hund när vi avslutade dejten, men min energiknippe skulle väl fortfarande va kvar i skogen och leka ifall hon kunde bestämma själv. 

Efter det plockade jag upp Micke och Ida hemma för vi skulle åka till min farmor och farfar för att byta till vinterringar.

Ayden har pappaveckoslut den här helgen så efter att vi hade hämtat honom från dagis körde vi honom till esbo. Även mickes mamma följde med för vi hade bestämt att vi skulle åka via Tusby för att hälsa på Mickes syster och hennes tre veckor gamla pojke. Gud så stor Ida var jämfört med honom, här hemma är det ju hon som är pytteliten. 

På hemvägen åkte vi via hööks och hong kong, i hööks köpte jag ett hundtäcke åt asha för ynka 22,50,- och i hong kong handlade vi några små lillajul klappar eftersom vi faktiskt är bjudna på lillajul middag imorgon kväll och då har man ju gärna någonting med sig! 

Jag avslutade kvällen tillsammans med dom fyrbenta odjuren och en helt ok film som kom från tv medan Micke var ute på stan en stund. Nu borde jag absolut sova, men av någon underlig anledning så går jag på övervarv. Ska försöka plocka ihop några bilder åt er ännu innan jag tänker tvinga mej själv att somna och sen sova gott hela natten utan att någon stör mej förhoppningsvis! :)








Godnatt! ❤️