Onsdag

Jag vill börja detta inlägg med att tacka de vänner som har ställt upp för mej dom senaste dagarna, var på sleepover till Cessi inatt, gick bättre än jag hade förväntat mej. Jag har inte sovit borta på över ett år, men jag hade ju Asha med mej så kanske därför det inte kändes konstigt alls att vara borta över natten. 

Asha tyckte iallafall att det var jätte spännande att hälsa på där, hon har älskar katter och där finns ju många av dem. De flesta katterna lät henne visa sin kärlek för dem medan några enstaka blev riktigt förbannade på henne när hon måste slicka, pilla och kleta på dem. Sen såg hon råttorna också, dom var riktigt spännande, hon har aldrig sett gnagare förut. Tror bestämt att Yarro iallafall gillade sin besökare, även om Asha blev rätt förbannad på honom när han var en riktig kåtbock ;) chihuahuorna tyckte nog att Asha var en jobbig liten skitunge och morrade upp sej så gott det gick, men Asha var försiktig och visade respekt för dem. 

Jag var lite rädd för att ha henne lös på gården ifall hon skulle bestämma sej för att springa in i hagen och försöka leka med någon häst, jag är livrädd för att hon i misstag ska bli sparkad. Men det visade sej att jag inte hade behövt oroa mej, Asha tittade snällt på hästarna utanför staketet och så sprang hon av och an och bjöd upp till lek och hästarna stod och såg på henne som om hon inte skulle ha riktigt alla hemma ( vilket hon inte har heller ).

Så i stort sett är jag väldigt nöjd med min hund och det här bevisar verkligen att hon har ett super fint lynne och klarar av situationer som är väldigt påfrestande mentalt. Dessutom anpassar hon sej väldigt fort till nya situationer. Stolt hundägare här hej! 

Tyvärr tog jag inga bilder alls under mitt besök där, vilket jag ångrar nu. :( Asha har sovit väldigt djupt enda sen vi kom hem, så tror bestämt att hon får ha en vilodag idag. Det är tungt att träffa nya djur, nya människor och vara i en helt ny miljö för så många timmar som det sist och slutligen blev. 


<3

Tror tröttheten smittar av sej för här är en till som ligger bredvid Asha och reagerar absolut inte på någonting :p 


Med det här avslutar jag och hoppas på en god fortsättning på det gamla året ;)